Моля, следвайте и харесайте ни:

​Омръзна Ви от търсене на правилната жена?  Вече знаете какво точно искате в една жена, но Ви е много трудно да го намерите? Ние ще Ви докажем, че търсите на грешното място, като ви изтъкнем 10 причини защо планинарката или туристката е перфектната жена за Вас!

planinarka-unidelivery

1.  В страхотна форма е!

Повечето туристки са в страхотна, стегната форма, която допада на всеки мъж. Това е едно от много предимства да искате такова момиче за жена. Тялото й ще е винаги стегнато, защото тя няма да престане да си поддържа формата! Свикнала е да се движи постоянно и да носи тежка раница. Гарантира Ви, че ще е здрава дълги години!

2. Може да Ви приготви вкусна храна от малко продукти.

Планинарките са свикнали да си готвят горе в Балкана и могат да приготвят бързо и лесно много вкусни неща. Не само ще Ви спести пари за ядене, но и със сигурност ще готви здравословно и ще се грижи за Вашата фигура.

3. Ще спестите пари, когато искате да отидете на почивка, защото ще спите на палатка!

Image title

Жена, която да не харче, а да пести пари?! Това звучи като чудо, но е истина при този тип жени!

4.  Умее да създава уют навсякъде

Толкова пъти е спала на палатка, че няма как да не умее да си го направи уютно и удобно.


5. Този тип жени не се интересуват от скъпата Ви кола или многото Ви пари. За да я спечелите е нужно да обичате планината и да й помагате с раницата.

Да, правилно прочетохте! Такива жени наистина съществуват, колкото и невероятно да Ви звучи.

6. Евтино сватбено пътешествие – хижи, пещери, колело.

Както вече разбрахте, тези жени не обичат парите, а природата. На медения месец няма да искат да стоите само в хотела, а ще искат да видите колкото е възможно повече места, където и да е! Ще предпочетат разходка с колело, а не с кола!

7. Домът Ви ще е навсякъде!

Нямате собствено жилище? Няма проблеми. Планинарките са авантюристи и, както вече споменахме, умеят да създават уют, където и да е. И да се превърнете в номади, на нея няма да й е неприятно. Напротив, може би дори ще й хареса.

8. Край на скъпите бижута – направете й нещо сам!

Няма вече нужда да купувате скъпи подаръци, особено бижута. Ще я зарадвате много, ако успеете да направите бижу сам или просто купите такова ръчно изработено от някой друг.

9. Не мрънкат и не се оплакват!

Още една привлекателна новина! Планинарките са свикнали да изкачват високи върхове и да стискат зъби. Те рядко се оплакват или мрънкат. Истински рай, а?

10. Любов сред природата!

Винаги сте искали да правите любов сред природата, но досегашните Ви приятелки винаги са държали на мекото легло или задната седалка на колата? С този тип жена не само ще правите любов сред природата, но и тя ще знае най-красивите и уникални места за целта!

Image title