Моля, следвайте и харесайте ни:

МАЛКО НЕЩА ТОЛКОВА НИ ВДЪХНОВЯВАТ, КОЛКОТО ЕСЕННАТА МЕЛАНХОЛИЯ, ТАНЦЪТ НА КЕСТЕНИТЕ, ЦЕЛУВКИТЕ ПОД ЧАДЪРА И УМИСЛЕНИТЕ В ОРАНЖЕВО ДЪРВЕТА.

Ето някои от най-прекрасните идеи, заради които ще забравиш мигновено авантюристичния дух на отминалото лято, като дори то няма да ти липсва….

Пейзажна фотография

Излез в слънчевия следобед, разходи се в парка, потичай сред листата, огледай се в златистите багри. Открои червените цветове и ги запази в изчистена фоторамка, за да озарят дома.

Нещо за хапване, нещо неделно

Покани тиквата у дома и устрой неделен брънч за семейство и приятели. Направи тиквени палачинки, есенна салата с цвекло, моркови и алабаш или импровизирай с тарт с тиква и козе сирене. Непременно постели масата с подходящ мотив.

Декорирай, декорирай есента, декорирай много. Нама как да прекалиш.

По време на есенната разходката, между паузите от снимане и разпилени листа, не пропускай възможността да събереш от даровете на дърветата… кестени, жълъди, шишарки, каквото ти попадне. Развихри се у дома и прелей есента в твоя дом. Използвай украсата за неделния брънч или романтична вечеря.

Играй, докато навън вали

Есента започва официално да се настанява след първите продължителни дъждовни дни. Какво ли може да правиш у дома, ако не те свърта на едно място?! Поиграй с приятели, покани съседи и безгрижно се отдай с някоя настолна игра.

Топлината у дома… или пък ако се отдадеш на есенната меланхолия, направи си чай от шипки, сгуши се в меко одеяло и (пре)прочети книга на фона на шума на дъжда. Нашите топ три предложения са  „Любов” – Елиф Шафак, „Дванайсет странстващи разказа” – Габриел Гарсия Маркес и „Тортила Флет” – Джон Стайнбек.

Пожелаваме ти вдъхновение и следи от пътеки от есенни листа!

Благодарим за интересa към нашето предложение.

Споделете с ваши приятели.

http://unidelivery.eu/ или http://unidelivery.bg/

About Unidelivery.eu

www.UniDelivery.eu предлага разнообразието от продукти, които достигат до Вас на възможно най-добрата цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Enable Google Transliteration.(To type in English, press Ctrl+g)