Моля, следвайте и харесайте ни:
Все повече хора избират да почиват на къмпинг, а не на хотел. Някои от тях са отблъснати от шума на големите курорти и предпочитат усамотението сред природата, други просто искат да опитат нещо ново и различно. Ето нашите  причини защо да изберете свободата на къмпинга пред традиционната почивка на хотел.
1) Сред природата. Нашите курорти са все по-застроени и за много хора почивката там е напълно невъзможна. За сметка на това къмпингуването ти дава възможност наистина да се докоснеш до природата и да релаксираш далеч от шума на града.
За удоволствието сред природата, не може да се разказва, то трябва да бъде изживяно.
2) Не си на линия. Ежедневието ни е все по-свързано с интернет, а къмпингуването ви дава идеално оправдание да изключите телефона, таблета и лаптопа и просто да се насладите на добрата стара комуникация лице в лице.
Добрата компания е задължителна.
3) Лагерния огън. Няма какво толкова да добавим тук. Гозбите приготвени на лагерния огън и часовете прекарани край него са безценни.
Добро решение е да имате под ръка и китара, момента ще бъде пълен.
4) Дрес код. Няма такъв. Никой не очаква от вас да се обличате по определен начин, да се сресвате и да се гримирате.
Добре е все пак да разполагате със соларен душ.
5) Събуждане. Само въможността да се събудите сутрин от шума на вълните на морето, или от песните на птичките в планината е достатъчна причина да изберете този начин на почивка.
.
6) Може да вземете кучето. Или какъвто и домашен любимец да имате. Няма нужда да се съобразявате с ограниченията на лъскавите (и не толкова) хотели.
7) Почивка от… до … Времето за напускане на мястото за къмпингуване няма начален час и никой не очаква вие да го напуснете преди 12.00 часа на обяд.
8) Звезди и категоризация. Всеки уважаващ се хотел парадира с броя на звездите си. Качеството, разбира се не е задължително да отговаря на очакванията, но това е проблем на гостите на хотела.
Когато сам определяш мястото за къмпингуване, ти сам определяш нивото и качеството му. Разбира се природата ще ти бъде благодарна за това решение и при добро желание може да получиш всички звезди на небосклона.
Това са само част от причините да къмпингувате и ако никога до сега не сте го опитвали, защо да не пробвате тази година?
Не е нужно да прекарате цялата си ваканция по този начин, като начало може да пробвате само за един уикенд на палатка. За тези които ще се оправдаят, че нямат палатка, а не им се инвестира в закупуването на такава, сигурни сме, че имате приятел който ще ви услужи с неговата.
За нас е важно да се чувствате добре, да заредите със хубави моменти и приятни спомени.