Моля, следвайте и харесайте ни:

Човешкият папилома вирус е широко разпространен в световен мащаб. Изолирани са над 100 различни щама, от които над 10 се характеризират с висок риск за развитие на злокачествено заболяване (рак на маточната шийка) или т. нар. кондиломи или полови брадавици, които са доброкачествени образувания.

Предаването на инфекцията се осъществява основно по полов път, но е възможно пренасяне на вируса при различни сексуални практики като орален секс, както и т. нар. петинг-алтернативен метод за удоволствие с използване на пръстите. Засяга се кожата на външните полови органи, пениса, аналната и фарингеалната лигавица. Някои от формите на рак на гърлото също се свързват с наличие на инфекция с HPV.

Препоръки за ДНК изследване за наличие на вируса се препоръчва при жени над 30-годишна възраст, както и при всички, при които се установява наличието на патологични промени (клетъчни изменения) или неясни резултати от цитонамазката.

Характерно за инфекцията е, че тя е безсимптомна. Използването на презерватив невинаги гарантира 100% защита, тъй като проникване на вируса може да стане от кожа или лигавица от участък, който не се покрива изцяло от поставения кондом. Освен това носителството на един от вирусите създава риск за по-улеснено заразяване и с други типове на вируса.

Важно е да се знае, че носителството не е равностойно на рак, тъй като инфекцията може да се самоизчисти от само себе си.

Немската компания JOYdivision international AG

Предлага продукт на БИО основа, който дава възможност за предпазване от човешки папилома вирус.

Сертифицира продукт в BDIH 

BIOglide® Safe – 100% натурален и веган лубрикант с активна съставка карагенан, специално разработен за нежно подпомагане на вагиналното смазване и предпазване от папилома човешки вирус, който причинява HPV инфекции. Успокоява оплакванията в областта на гениталиите, така че потребителите да могат отново да се насладят на приятен и безболезнен секс. Гладко смазващ, безцветен и обезмаслен BIOglide® ще възвърне удоволствието от любовния ви живот. Съчетава дълготрайно смазване и сертифицирани 100% натурални съставки. Не съдържа синтетични аромати, оцветители и консерванти.

Печатът за одобрение “Natural Product – Standard approved by BDiH” ви гарантира, че с BIOglide® вие избирате продукт, който отговаря на високите стандарти на пазара на биологични продукти.

КАЧЕСТВО

• натурални съставки, натурално удоволствие: 100% натурален + веган лубрикант

• не съдържа синтетични аромати, оцветители и консерванти

• сертифициран като натурален: Natural Product Standard, одобрен от BDIH

• дерматологично и клинично тестван

• въглеродно неутрален продукт

• одобрен като клас I медицински продукт

• не е тестван върху животни

• оптимизиран pH баланс

• водоразтворим и без мазнини

BioGlide Safe е подходящ за използване с различни масажори и секс играчки.

Благодарим за интересa към нашето предложение.

Споделете с ваши приятели.

http://unidelivery.eu/ или http://unidelivery.bg/

About Unidelivery.eu

www.UniDelivery.eu предлага разнообразието от продукти, които достигат до Вас на възможно най-добрата цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Enable Google Transliteration.(To type in English, press Ctrl+g)