Моля, следвайте и харесайте ни:

Сорос звънна.

Имаш ли, вика 4G? Викам, Бай Соросе, ишиас имам, лумбаго имам, пърхут имам, обаче 4G не знам дали имам.

Вика, с какъв телефон си? Викам, лани нали ми прати стария си Айфон. Е на него, вика, горе вдясно до батерията, пише ли 4G? Викам, пише едни дъгички, май седят от гей прайда още, ама са черни, явно са джендъри в траур. Това е уай-фай, вика, голям си тъпнар.

Викам, е да, то иначе щях ли да съм соросоид? И оня вика, е нямаше да си! Защо питаш за това сега, да не искаш да ми подаряваш Ге класа 4х4? Не, вика, питам, щото мисля да ви пускам 5G. Кво е тва, му викам. Вика, страшно е, толкова е бързо, че ще мога да ти пращам грантовете по вайбър. Викам, аз съм консерватор, пращай ми ги по Булпост в кашон, завити в мазен вестник.

Вика, мълчи сега, че и друго има. Викам, кво? Вика, 5G-то така ще ви облъчва, че сами ще си давате децата на норвежки семейства, съставени от двама африканци. Супер, викам, кво друго? Вика, ще забравите род и родина и вместо на Бяла роза ще танцувате само на валс, а по-простите на тиролски песни. Ма супер, и друго кво? Вика, Ангелкова ще ви се вижда секси. Ма страхотно, викам! И още кво? Вика, тия дето са хетеро ще станат гей. Викам, а тия дето са гей?

Те, вика, ще си останат гей. Викам, а деца за Норвегия кой ще прави? Никой, вика, като се обезлюди ще заселя цялата страна с афганистански травестити. Викам, пак ли посредствум 5G-то? Вика, баш по него. Викам, ма евала, страхотна идея, Бай Соросе! И той вика, всичките ми идеи са страхотни, чак сега ли забеляза? Викам не, даже още преди да си го пуснал това 5G те харесвам, не само като човек, а и като красив и привлекателен мъж. Вика, много бързо действа, видя ли?

Викам, страхотно е, чакай само да си пусна нещо от ранните парчета на Джордж Майкъл сега за фон. Вика, пускай си, ама да знаеш, че аз не те харесвам много. Викам, е що? Щото още нямам 5G, вика. Викам, е пусни си де! Вика, е то е само за вас, балъци, аз така съм си добре, щото нали знаеш на кои им върви в живота? Викам, на кои? На гейовете и на евреите. А ти не си евреин, така че… Викам, ясно, пак съм прецакан. Ама споко, ще ти тръгне, ще ти тръгне… И ми затвори.

И сега слушам едни тъжни балади на Джордж Майкъл. И хлипам.

About Unidelivery.eu

www.UniDelivery.eu предлага разнообразието от продукти, които достигат до Вас на възможно най-добрата цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Enable Google Transliteration.(To type in English, press Ctrl+g)